Kan jij je eigen Sterce functie creëren?

Sterc maakt momenteel een flinke groei door en is constant op zoek naar mensen die een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf kunnen zijn. En dat zoeken doen we, geheel in onze innovatieve stijl, op een andere manier dan anders. Door middel van een ‘blanco vacature’, geven we je drie maanden de tijd om je eigen functie te creëren binnen de Sterce burelen. Werkt dit naar tevredenheid? Dan ligt er een nieuw contract voor je klaar.

Bij Sterc staat innovatie altijd bovenaan het wensenlijstje. Het mooie aan innovatie is echter, dat het uit onverwachte hoeken kan komen en niet noodzakelijkerwijs hoeft te ontstaan uit je eigen, vastomlijnde perspectief. Mooie, nieuwe dingen kunnen zomaar ontstaan uit plekken die je nooit had verwacht. Daarom hebben we ook met het oog op onze medewerkers gekozen voor een nieuwe aanpak. We zijn een Sterc groeiend bedrijf en altijd op zoek naar mensen die bij het bedrijf passen.

Daarom willen we je uitdagen: creëer in een periode van drie maanden je eigen functie.

Wat we te vaak zien, is dat bedrijven van tevoren bepalen wat ze willen. Wie niet binnen de lijntjes van die functie past, komt niet in aanmerking. Het gebeurt zodoende vaak dat mensen een baan nemen waar ze zich eigenlijk niet geheel prettig bij voelen. Wij willen het omdraaien. We willen jou vragen om aan te geven hoe je bij Sterc denkt te passen en geven je dan drie maanden de tijd om je eigen functie te creëren. Zijn we na die drie maanden overtuigd en heb je jezelf onmisbaar gemaakt? Dan gaan we de samenwerking definitief aan.

Met deze blanco vacature zijn we nadrukkelijk op zoek naar innovatie en medewerkers die we misschien nooit ontmoet hadden, als we kaders aan onze functie-omschrijvingen hadden aangebracht.

Dus, denk jij dat je een Sterce toevoeging bent aan ons team en heb je een goed plan? Mail naar henk@sterc.nl en doe je pitch!