Kabelnoord en Sterc: Goed Foarelkoar!

Wat doe je als je je sponsorgelden op een andere manier wilt verdelen? Hoe pak je dat aan op een manier die voor jezelf en je omgeving het beste werkt? Kabelnoord, de kabelaar voor Noordoost-Friesland, heeft een mooie oplossing. Het heet Goed Foarelkoar en het initiatief heeft dankzij Sterc het platform gekregen dat het verdient.

Kabelnoord en Sterc werken al jaren samen. We verzorgen de website en kunnen ons uitstekend vinden in de filosofie van het bedrijf. Kabelnoord zet zich al jaren in voor lokale initiatieven en is zodoende bijzonder betrokken bij het reilen en zeilen in Noordoost-Friesland.

Goed Foarelkoar
Maar het moest anders. De sponsorgelden moesten anders verdeeld worden. Hiervoor werd het initiatief ‘Goed Foarelkoar’ in het leven geroepen. Onderstaand filmpje legt uit hoe het werkt:

Voor wie niet in staat is om het filmpje te bekijken: lokale initiatieven worden uitgenodigd om deel te nemen aan Goed Foarelkoar, waarna het publiek vervolgens kan stemmen op het favoriete project. Iedereen kan meedoen, als het maar voor en door de regio tot stand wordt gebracht. Dit zorgt voor meer interactie met de doelgroep, meerdere prijzen en een grotere betrokkenheid bij het bedrijf.

Online platform
Om Goed Foarelkoar het platform te geven dat het verdient, werden opnieuw de handen ineen geslagen met Sterc. Het design van de website is gemaakt in samenwerking met Kr8werk en het platform werd getooid met intelligente stemmodule. Deze module zorgt ervoor dat het stemmen soepel verloopt en het niet mogelijk is om oneindig te stemmen vanaf één adres en zodoende de uitslag oneerlijk te beïnvloeden. Het resultaat: een fris, strak platform, dat perfect geschikt is om een mooi initatief als Goed Foarelkoar te promoten.

Wie de eerste editie van Goed Foarelkoar gaat winnen, zal in september duidelijk worden. Initiatieven kunnen tot half augustus worden ingediend, waarna er gestemd mag worden.

Dus. Even tien minuutjes over? Ga naar de website van Goed Foarelkoar, bekijk de inzendingen en over een aantal weken mag je stemmen!