Hét teamuitje van het jaar

Afgelopen vrijdag heeft het Sterce team zich weer eens meester gemaakt aan het water. Met het fantastische zonnetje op het bolletje zijn wij in het hoge Noorden gaan waterskiën, wakeboarden en bilboarden en hebben wij de dag culinair afgesloten met een overheerlijke barbecue. En dat allemaal in het jaar dat wij 10 jaar bestaan!
 
 
Vol spanning begonnen we met het waterskiën en wakeboarden. Iedereen dacht het wel even direct te kunnen, maar de ene na de andere ‘faceplant’ volgde waar de ene pijnlijk-uitziende val de andere opvolgde. Onze held Andre slaagde erin om bij zijn eerste poging al meerdere rondjes te wakeboarden, de rest deed toch echt wat langer om überhaupt al te blijven staan. Laat staan het rondje af te maken ;)
 
 
 
Na vaker te vallen dan te staan was het dan maar tijd voor bilboarden. Bilboarden? Ja, zitten op een schepje en dat als board gebruiken voor je billen om van een 20 meter hoge glijbaan direct naar beneden te glijden. Om vervolgens wat meters verder en dieper in het water te belanden. Met z’n tweeën naast elkaar of in hoog paniek voor elkaar uit glijden? Het kan allemaal. Daarna heerlijk opgedroogd door het zonnetje met wat heerlijke drankjes en hapjes. 
 
 
 
 
De afsluiter, barbecuen, deed zeker niet onder aan de rest van de dag. Heerlijke schotels, mals vlees en vooral veel gezelligheid. Na een emotioneel afscheid van onze collega’s Meine en Arjen zit de avond er weer op en hebben we weer genoeg gegeten voor de komende week. 
 
 
 
 
 
Benieuwd naar de mooiste faceplants en hoogste jumps bij het bilboarden? Check de video hieronder!