Gratis drankje bij Kolkzicht via Foursquare!

 

Twitter, Hyves en Facebook is nu Foursquare de nieuwe hit op het gebied van sociale media. Foursquare is een loyaliteitsprogramma; het nieuwe zegeltjes sparen. Met Foursquare kun je via je mobiele telefoon inchecken op een bepaalde locatie. Bij locaties kun je bijvoorbeeld denken aan uitgaansgelegenheden, musea of de plaatselijke supermarkt. Vrienden kunnen zo zien waar jij uithangt, kun jij tips geven over de locatie en er zijn ook nog punten te verdienen. Per keer dat jij incheckt op dezelfde locatie verdien je namelijk een punt. Heb jij de meeste punten behaald op een bepaalde locatie, dan wordt je ‘mayor’, oftewel burgemeester van de locatie.

Johan Tighelaar, eigenaar van Kolkzicht haakt graag in op de nieuwe sociale media hype. “Foursquare geeft onze klanten de mogelijkheid te zien wie onze brasserie bezoekt, tips te lezen of zelf een tip te schrijven. Graag willen wij bezoekers stimuleren om naast een drankje bij ons te komen drinken ook via de mobiele telefoon bij ons in te checken. Heb je 10 keer ingecheckt bij Kolkzicht, dan ontvang je een gratis drankje”.

Ben jij een vaste klant van Kolkzicht? Meld je dan snel aan op www.foursquare.com en check bij elk bezoek aan Kolkzicht ook digitaal in om dat drankje te verdienen!

Het inzetten van Foursquare bij Kolkzicht is een initiatief van Sterc. Sterc, bureau voor internet & marketing, is altijd op zoek naar effectieve communicatie middelen en zag innovatieve kansen bij Kolkzicht liggen.