Future Friday: Innovate or Die!

Een aantal maanden geleden schreven wij over de 100 uren die wij per week innoveren tijdens Future Friday. Iedere vrijdagmiddag gaan wij met meer dan 20 mensen 4,5 uur bezig om ons te buigen over onderwerpen zo breed als je kunt bedenken. 

Brainwriting

Tijdens onze laatste Future Friday zijn wij met het team gaan brainwriten. Hierbij schrijf je een idee (binnen een specifiek thema) op een post-it, geef je hem door aan je buurman of buurvrouw en die bouwt verder op dat idee. Zo krijg je uiteindelijk in een korte tijd een groot aantal ideeën. Deze worden vervolgens gegroepeerd, geprioriteerd en geselecteerd door gekozen projectgroepjes. Tot nu toe zijn we vooral bezig geweest met interne zaken en daardoor gebruiken we nu bijvoorbeeld het interne platform Slack voor de communicatie. Een aantal maanden later is er een groot scala aan vernieuwingen uitgekomen. Twee daarvan willen wij graag met jou delen. 

vCard Generator

Ons team heeft een vCard Generator ontwikkeld. Dit is een script die ervoor moet zorgen dat een visueel visitekaartje op een simpele manier klaargezet kan worden. Zo kun je deze gebruiken in je contactlijsten op bijvoorbeeld je telefoon. Denk hierbij aan telefoonnummers, e-mailadressen en websites. Dat is dus veel meer dan alleen een foto en een naam! En nog een voordeel: een stapje verder in de zoektocht naar een paperless-office én nooit meer een uitpuilend visitekaartjeshoudertje. 

Event kalender

Evenementenpagina's koppelen aan de kalender van je iPhone? Ook dat hebben wij opgelost! Met behulp van onze tool koppel je met al het gemak op basis van start- en einddatum, bijlagen, teksten en een locatie. Hoef je het er zelf niet meer in te zetten. 

 

Binnenkort lees je op ons blog over meer van onze innovaties.