Flitsende foto actie Ameland

 

VVV Ameland organiseert een fotowedstrijd in de periode van 8 december 2010 tot 21 februari 2011. Iedereen die van fotograferen houdt kan meedoen aan deze flitsende foto actie waarmeeprachtige prijzen zijn te winnen.

De thema's zijn Natuur, Rust en Actief. Deze drie thema's behoeven weinig nadere uitleg. Ameland is rijk aan natuur, rust vindt men op Ameland en er zijn volop mogelijkheden om actief te zijn. Het mooiste foto-moment kan gemaakt zijn tijdens een vakantie, een dagjeweg, een sportevenement, etc.

De foto's voorzien van naam maker, vermelding thema, mailadres en de locatie waar de foto('s) is(zijn) genomen kunnen worden gemaild naar: foto@vvvameland.nl  De inzendingen zijn te zien op www.vvvameland.nl/flitsende-actie. Hier is ook meer informatie te vinden over de prijzen en de wedstrijd voorwaarden.

De bezoekers aan de website van de VVV Ameland vormen als het ware de 'jury'. Iedereen mag stemmen. De foto's met de meeste stemmen vallen in de prijzen. De hoofdprijs is een weekendje Ameland én een digitale Canon EOS 5D Mark2 camera. Per categorie wordt een prijs uitgegeven in de vorm van een weekendje Ameland. Daarnaast wordt iedere week een waardebon uitgegeven voor een groot canvasdoek waar de inzender metde meeste stemmen in die week, zijn/haar foto op kan laten drukken.

In het zomerseizoen zal een foto-expositie worden ingericht met demooiste foto's van Ameland.

Meer informatie op www.vvvameland.nl/flitsende-actie