Cusje voor valentijn

 

Tegen alle verwachting in ligt er een rode envelop in de brievenbus. Ik controleer nog een keer of de envelop wel voor mij is bedoelt. Ja het staat er echt op. Langzaam krijgt mijn hoofd dezelfde volle rode kleur als de envelop. Nieuwsgierig kijk ik in de envelop om een kaart te vinden. Cusje. Geen afzender. Ik kijk nog eens goed en bestudeer de envelop, niets...

Later op de dag krijg ik een e-mail. In de kop van de nieuwsbrief staat groot Cusje. Daar komt het dus vandaan. Nu ik er aan denk; Cusje met een c, Sterc met een c (van creativiteit), logisch, dat ik dat niet eerder had gezien..."

Sterc is een bureau voor marketing en communicatie en is werkzaam in de regio noordoostfriesland. Met creativiteit en een tikkeltje brutaliteit prikkelen zij uw doelgroep. De jongens zijn sterk in het vertalen van uw organisatiedoel naar een creatief concept die aansluit bij u en uw doelgroep.

Het bureau helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van uw (corporate) website, e-commerce oplossingen, webapplicaties, zoekmachine optimalisatie, online advertising, huisstijl ontwikkeling, reclame drukwerk en motion graphics design.

Eerst gevestigd in het Groninger Opende en sinds een jaar op een steenworp afstand een kantoor in Surhuisterveen. De teamleden hebben ieder hun eigen specialiteit. Sterc werkt letterlijk en figuurlijk voor organisaties van hier tot Tokio.

Sinds kort is de nieuwe website van Sterc gelanceerd. Een website, waar naast de meer algemene informatie, Sterce verhalen (geen visserslatijn) en Sterc Werc, ook interessante artikelen over zoekmachine optimalisatie, design en marketing te vinden zijn.

De lancering van de website ging gepaard met de valentijnsactie. Alle klanten en relaties ontvingen een handgeschreven valentijnskaart voorzien van het woord 'Cusje'.

"Wij hoopten dat er een deel van de geadresseerden niet meteen de link gingen leggen met de c van Sterc. Dat niet iedereen meteen de link legde werd bevestigd door alle telefoontjes en e-mails die wij ontvingen nadat wij onze online nieuwsbrief hadden verstuurd. Machtig! Veel effectiever en origineler dan een kerstkaart." vertellen de jongens van Sterc.

Ook benieuwd naar de creatieve online en offline kansen voor uw product of dienst? Kijk op www.sterc.nl of kom langs voor een sterc bakje koffie.