Bring Your Own Code bij Sterc

Op dinsdag 19 april zet Sterc de deuren open voor PHP.FRL’s ‘Bring Your Own Code’, een avond vol feedback en nieuwe inzichten, voor developers vanuit heel Noord-Nederland. Het is de perfecte manier om van elkaar te leren, te socialiseren en gewoon een geweldige avond te hebben! Wees van harte welkom op dit fraaie evenement, waar we met z’n allen weer iets moois van gaan maken.

PHP.FRL is een Friese usergroup, die elke voorlaatste dinsdag van de maand meetups verzorgt, waarbij ook een spreker aanwezig is. Het doel van deze meetups, is het vergroten van de kennis onder de diverse developers en het simpelweg hebben van een gezellige avond. Laptops, tablets, pc’s dienen zelf meegenomen te worden en bieden een ideaal portaal naar verdere kennisdeling.

Ben je beginnend of gevorderd, de deur staat volledig open bij Sterc. We hebben onze eigen schare developers in huis, die al voor vele klanten de mooiste producten hebben gemaakt, en we staan natuurlijk altijd open voor verdere innovatie en ontwikkeling. Tel daar bij op dat we ook niet vies zijn van een biertje en je hebt een prima avond in het verschiet.

Dus ben je een developer, lid van de PHP.FRL community, of wil je gewoon je kennis delen en nieuwe inzichten opdoen? Meld je aan voor PHP.FRL’s ‘Bring Your Own Code’ en schuif komende dinsdag aan bij Sterc, aan de Zoom 1 in Surhuisterveen.

Het programma is als volgt:

  • 19.00 uur: een warm welkom
  • 19.30 uur: Bring Your Own Code
  • 20.30 uur: afsluiter en socialiseren

Laat van tevoren even weten of je pizza wilt mee-eten, en welke dat dan moet zijn, en dan wordt dat geregeld.