Beestachtig bedankt!

 

Het is al weer een maand geleden; de opening van ons nieuwe pand. Wij vonden het absoluut een geslaagde dag! Wij hopen jullie ook. Via deze weg willen wij iedereen nogmaals bedanken voor zijn/haar aanwezigheid.

Naast de vele prachtige cadeaus, hebben wij bijna € 1.500,00 aan giften mogen ontvangen. Een geweldig bedrag! Zoals eerder aangegeven schenkt Sterc dit bedrag aan Dierenpark Emmen en adopteren wij samen met jullie Siberische tijgers. Sterc verhoogt het bedrag met €1.000,00.

Onder de gasten van de opening is een exclusieve rondleiding door dierenpark Emmen verloot. De winnaar is: Familie Rijszen

Alle foto's van de opening ziet u op www.sterc.nl/opening

*Even was het onzeker of Dierenpark Emmen in 2011 wel open zou blijven. Vandaar dat deze berichtgeving later is verstuurd dan wij gepland hadden. Maar we hebben nu definitief bericht gekregen dat het park open blijft en onze €2.500,- een zinvolle donatie is.

Ook is het een feit dat de geplande komst van de leeuwenfamilie die wij zouden adopteren nu nog onzeker is, vandaar dat wij voor een andere dierenfamilie, Siberische tijgers, hebben gekozen.