André Kuipers lanceert website Store Support

Fries bureau nieuwe internetpartner van marktleider uit Groningen

Schiphol/Surhuisterveen – Niemand minder dan ruimtevaarder André Kuipers lanceerde afgelopen donderdagavond de nieuwe website van Store Support. Het grootste onderzoeksbureau van Nederland op het gebied van mystery shopping en klantonderzoek selecteerde Sterc Internet & Marketing voor de ontwikkeling van www.storesupport.nl

Tijdens The Store Support Experience demonstreerde het onderzoeksbureau, met vestigingen in Amsterdam en Groningen, een knap staaltje klantbeleving. Voor haar relatiedag koos men een hangar van Transavia als decor, met een prominente rol van een Boeing 737. “Na een zeer inspirerende presentatie over zijn leven aan boord van het ISS, was het André Kuipers die een door ons ontwikkelde website lanceerde. Een fantastische ervaring,” aldus Hendrik Jan Hofstede, commercieel directeur van het in Surhuisterveen gevestigde internetbureau.

De keuze voor Sterc als nieuwe internetpartner valt eenvoudig uit te leggen volgens Pim Busker, eindverantwoordelijke voor Marketing & Sales bij Store Support. “Sterc kenmerkt zich door Noordelijke nuchterheid, maar combineert dit met onze eigen kernwaarden kwaliteit, enthousiasme en innovatie.”