Amsterdams paaltje siert Surhuisterveen


SURHUISTERVEEN – Sinds januari 2009 siert een Amsterdams paaltje de entree van Sterc Surhuisterveen om uitbreiding te vieren.

2009 is voor Sterc (bureau voor grafisch design, webdesign en internet marketing) een jaar met veel veranderingen en groei. Door toename van de opdrachten in de Randstad is er in Amsterdam een agentschap opgericht. Dit om het netwerk in deze omgeving uit te breiden en bestaande klanten beter te kunnen bedienen. Dit geldt ook voor het kantoor in Groningen.

"Één van de krachten van Sterc is dat we dicht bij onze klant staan. Door het starten van een agentschap in Amsterdam en een nieuw kantoor in Groningen staan we ook in deze regio's dichter bij onze klanten", geven de jongens van Sterc aan. "We wilden graag een stukje Amsterdam naar Friesland halen, aangezien er nu ook een stukje van het Fries Gronings Sterc in Amsterdam vertegenwoordigd is. Vandaar het Amsterdams paaltje voor onze deur."

Het kantoor in Groningen bevindt zich op een unieke locatie, namelijk in De Puddingfabriek. Dit is het creatieve hart van de stad en onderscheidt zich van een 'normaal' bedrijfspand door dat

creativiteit, innovatie, kennis en commercie worden samengebracht. Door de samenkomst van meerdere creatieve bedrijven ontstaan nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Naast de uitbreiding naar deze twee steden, groeit Sterc in Surhuisterveen ook. Hier is een nieuwe traffic medewerker aangesteld om alle projecten in goede banen te leiden. De ontwikkeling van websites en andere communicatiemiddelen blijft plaatsvinden in Surhuisterveen.