5 boeken die je absoluut niet mag missen!

Wat is ontspannender dan in de vakantie een aantal goede boeken lezen? Wij vroegen ons Sterce team over welke boeken zij niet uitgesproken raken. Waar ze echt gepassioneerd over zijn. Deze lijst van 5 boeken is daaruit gekomen! 

 

 

 

Delivering Happiness - Tony Hsieh

Delivering Happiness gaat over het jonge bedrijf Zappos, een Amerikaanse online schoenverkoper, met een bijzonder verhaal. Zappos: kernwaarden en bedrijfscultuur als basis.  

 

 

Eat That Frog! - Brian Tracy

Eat That Frog! omschrijft 21 manieren om uitstelgedrag te voorkomen en om efficiënt met je tijd om te gaan. Deze time-managementbijbel heeft een rode draad van beslissingsprocessen, discipline en vastberadenheid. 

 

 

No Angel - Jay Dobyns

No Angel is een waargebeurd verhaal van de eerste agent die Hell's Angels heeft geïnfiltreerd gedurende een 20-maanden durend project. Een spannend verhaal die hem bijna zijn familie, geestelijke gezondheid en leven kostte. 

 

 

10% Happier - Dan Harris

We hebben allemaal een stem in ons hoofd die ervoor zorgt dat we soms onnodig ons geduld verliezen, onze e-mail op nutteloze momenten checken of dat we eten terwijl we geen honger hebben. Het grootste deel van ons zal geloven dat dit nou eenmaal een vaststaand feit is, maar 10% Happier omschrijft een effectieve manier om van die stem af te komen en gelukkiger te worden. 

 

 

Letters from a stoic - Seneca

Een boek over stoïcijnse filosofie die hij uiteenzet in meerdere brieven aan een vriend genaamd Lucilius. Ondanks dat Seneca net na Christus leefde komen de verhalen modern over. Hij schrijft fantastisch en schetst dagelijkse gebeurtenissen waaruit leer getrokken kan worden.

"Ik geniet er van dat ik een paar duizend jaar nadat dit is geschreven kan leren van een in mijn ogen briljante geest en nog mooier is dat ik soms in lachen uitbarst om één van zijn grappen." - Sipko

 

Heb je zelf nog must-read boeken voor tijdens de vakantie? Meld ze op Facebook!