MODX website scan resultaten

Getest vanaf

Amsterdam

Laadsnelheid

Page grootte

SEO

Je hebt met succes een canonieke URL ingesteld. Dit voorkomt dubbele inhoud op de website.

Je hebt geen canonieke URL ingesteld op de site, Dit kan leiden tot dubbele inhoud, wat kan leiden tot negatieve resultaten in Google.

In sommige situaties is één pagina mogelijk toegankelijk op 2 of zelfs 3 manieren. Bijvoorbeeld, als je een map in je resource-structuur hebt met de naam 'Services' met ID 34, de URL kan een van deze drie zijn: https: //site.ext/services of https: //site.ext/services/ of https: //site.ext/index.php? id = 34. Stel a in om dit te voorkomen canonieke URL.

<link rel="canonical" href="[[~[[*id]]? &scheme=`full`]]">

Als je geïnteresseerd bent in zoekmachine-optimalisatie, moet je doorgaan met lezen. Er zijn enkele zeer nuttige en gerespecteerde Extra's (de MODX-naam voor een 'plug-in') die helpen jouw SEO-prestaties te verbeteren. Hier is een kleine selectie van de MODX Extras sectie: SEO Pro is uw persoonlijke onpage SEO-assistent, SEO-tabblad zal je helpen met (automatische) 301-omleidingen om 404 pagina's en te voorkomen SEO Suite detecteert automatisch 404 pagina's en lost ze op.

Beveiliging

Je hebt uw kernmap met succes verborgen voor het publiek. Dit maakt uw website een stuk veiliger voor ongewenste bezoekers.

Je hebt een potentieel beveiligingsprobleem op de website, omdat je MODX-kernmap wordt blootgesteld aan het publiek, waardoor het gemakkelijker wordt om te worden gehackt. Als een exploit wordt vrijgegeven voor MODX en je kernmap wordt blootgesteld aan het publiek, neem je een enorm risico.

Het verbergen van je kern-map van het publiek door het op één niveau omhoog te bewegen vanuit je document root zal enorm zijn verhoog de beveiliging van uw website, zelfs als u niet up-to-date bent.

Performance

Je hebt met succes je JavaScript verkleind, wat de laadsnelheid van jouw website zal verhogen. Goed gedaan!

Er zijn meerdere CSS / JavaScript-elementen op de website, die de snelheid verlagen waarmee de site wordt geladen. Google raadt aan om de primaire inhoud zo snel mogelijk te laden en weergeven. Dit voorkomt dat.

Om de prestaties te verbeteren, verklein je alle bestanden in 1 bestand voor elk type. Eén verkleind CSS-bestand en 1 of 2 JS-bestanden. Je kunt ze verkleinen met Gulp / Grunt, of door het dynamisch te doen met de ModxMinify-extra, die hier kan worden gevonden.

Voorbeeld:
<link rel="stylesheet" href="[[modxMinify? &group=`css`]]" />

LAAT GEEN KANSEN LIGGEN

Vraag een gratis MODX Audit aan!