Smooth development with MODX

No bumpy ride with MODX

Development

Wij beginnen waar jij wilt stoppen. Vraag ons voor de technische realisatie van je project en we staan voor je klaar. Ongeacht of jij een heel of een half projectteam nodig hebt, onze kennis krijg je op volle stercte.

Met de fenomenale eigenschappen van het op PHP gebasseerde CMS MODX zijn flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit 100% gewaarborgd. Vertrouw ons jouw klant toe. We passen erop alsof het onze eigen is.

Meer over MODX

Use our expertise as MODX certified Gold Partner

Proces

Development van front- tot backend, vlieg ons in waar je ons nodig hebt. We hebben de kennis en de slagkracht. Als MODX certified Gold Partner met meer dan 10 jaar ervaring zijn we ouwe rotten in het vak. Wij bieden wat je nodig hebt: een projectteam of een paar extra handen. We werken op basis van een functioneel en technisch ontwerp. Onze project managers communiceren veel en duidelijk, ketenen zich vast aan jouw roadmap en leveren. Altijd.

Steps to make for a perfect MODX design

Denken voor doen

Om tot opdracht te komen stellen we een functioneel ontwerp (FO) op voor de back-end, wat we later doorvertalen naar een uitgebreid technisch design ontwerp (TDD). Het FO is de blauwdruk voor de applicatie en omschrijft welke functionaliteiten het CMS moet bieden en wat de dynamiek is tussen onderdelen van de back-end. In het TDD beschrijven we technische werking van de back-end. Het omschrijft de database-structuren en ook worden externe applicaties beschreven. Sterc werkt bij deployment op staging servers, waardoor je altijd veilig de ontwikkelomgeving benaderd. We testen altijd en veel, met o.a. automatische kwaliteitschecks van onze code. We gaan in op de werking van third party API's en kiezen geschikte, zonodig dedicated, hosting. 

It's a journey. Enjoy the ride.

headless MODX CMS

Headless

Wil je een headless CMS integreren? MODX presteert fantastisch headless. Headless? Yes: de frontend ontbreekt waardoor de content migreert via een RESTful API. De focus van een headless CMS is contentbeheer, hoe de content wordt gepresenteerd is voor dit CMS irrelevant.

Bekijk de headles-case van Malibu Boats

X

Neem contact op met Hendrik Jan Hofstede

Hendrik Jan Hofstede

Development by Sterc?

Mail Hendrik Jan